19 mei 2019

MDV naar MMD 2019 op TU Delft

Delft - 19 mei 2019. MDV innovatiemanager Frans Veenstra werd uitgenodigd om een lezing te verzorgen tijdens MMD 2019 op TU Delft.

Dit jaar was het thema innovatie. Een drietal 'Schip van het Jaar' winnaars werden uitgenodigd om hun kennis en ontwerpervaringen te delen. Naast MDV waren Novatug en DNA Performance aanwezig.

Frans Veenstra mocht een lezing geven over de MDV-1 innovaties. Hij ging daarbij in op het ontwerpproces van MDV 1. Daarnaast schetste hij een toekomstbeeld (Horizon 2050) naar wetenschappelijk verantwoorde circulaire visserij ontwerpen; met op korte termijn al toepassingsmogelijkheden voor de kottervisserij.

Vanuit MDV mocht op deze manier opnieuw kennis gedeeld worden. En het was mooi om te zien dat er veel belangstelling is vanuit de wereld van de scheepsbouw.

Wat is MMD

MMD wordt georganiseerd door TU Delft. Het Scheepsbouwkundig gezelschap "William Froude" organiseert elk jaar een Match Making Day. Met als doel HBO en academische studenten in verbinding te brengen met Nederlandse toeleverende maritieme bedrijven zoals Damen, Thecla Bodewes, C-Job, Feadship, Marin etc.

Meer informatie: https://mmd.froude.nl/media/photos/32-lezingen-2019

 

Frans Veenstra tijdens MMD 2019 op TU Delft

 

Presentatie MDV op TU Delft